Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

VILE IZVORUL MINUNILOR

Stâna De Vale / Romania

 

Situate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peisaj, vilele imbina in cel mai fericit mod cu putinta confortul dat de o dotare ultramoderna cu farmecul redescoperiri vietii in natura. Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru grupuri de prieteni.

Informatii despre Camere Numar total camere: 2
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living, dormitor si sufragerie.
Informatii Despre Zona Localizare: Complexul de vile este situat la aproximativ 300 m de partia de schi.
Obiective turistice: Varful Poieni, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, Valul Miresei, Saritoarea Iedutului, centrul folcloric Budureasa (renumit datorita lazilor de zestre), Pestera Meziad, Pestera Ursilor, partia de ski (peste 800 m lungime) dotata cu instalatie de urcare cu cablu.
Alte Informatii

Tratament Balnear - In Stana de Vale cu un profil endocrin si nevroze :


Ofera consultatie medicala de specialitate, cu recuperare medicala pentru fiecare bolnav, prin electroterapie, hidroterapie, masaj, reflexoterapie, kinetoterapie si crenoterapie (cura interna cu ape minerale), toate efectuate de personal calificat de specialitate.


- Cura profilactica activa:


Baza de tratament din Stana de Vale dispune de sauna , jacuzi , masaj general / reflexogen , aromoterapie , cromoterapie , dus subacval, sauna, gimnastica medicala.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Facilitati balcon, baie cu dus, minibar, TVincalzire centrala, aer conditionat, bucatarie complet utilata..
Servicii masa se acorda in restaurantul hotelului Iadolina.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: