Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

VILA LILIACUL

Stâna De Vale / Romania

 

Arhitectura deosebita si moderna a Vilei LILIACUL va permite sa savurati atat natura cat si confortul, langa cascada luminata feeric pe timpul noptii. Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita varianta de vacanta pentru grupuri de prieteni.

Informatii despre Camere Numar total camere: 5
Apartamente: 3 - dintre care 2 apartamente cu un dormitor si living si 1 apartament cu doua dormitoare si living.
Garsoniere: 2
Facilitati uscator de par, balcon, bucatarie, baie cu dus, baie cu cada, frigider, TV, parcare proprie bucatarie complet utilata. Vila este asezata pe 3 nivele, doua avand fiecare cate o garsoniera completa si un apartament iar cel de-al treilea oferind un apartament cu bar..
Servicii masa se acorda in restaurantul hotelului Iadolina.
Tratament Balnear - In Stana de Vale cu un profil endocrin si nevroze :


Ofera consultatie medicala de specialitate, cu recuperare medicala pentru fiecare bolnav, prin: electroterapie, hidroterapie, masaj, reflexoterapie, kinetoterapie si crenoterapie (cura interna cu ape minerale), toate efectuate de personal calificat de specialitate.


- Cura profilactica activa:


Baza de tratament din Stana de Vale dispune de sauna , jacuzi , masaj general / reflexogen , aromoterapie , cromoterapie , dus subacval, sauna, gimnastica medicala.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii inchirere ATV-uri worker, in colaborare cu herghelia Sambata se asigura trasura sau sanie trasa de cai.
Informatii Despre Zona Localizare: Vila este situata in statiunea Stana de Vale langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor avand o arhitectura moderna, parcare proprie si o minicascada luminata.
Obiective turistice: Varful Poieni, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, Valul Miresei, Saritoarea Iedutului, centrul folcloric Budureasa (renumit datorita lazilor de zestre), Pestera Meziad, Pestera Ursilor, partia de ski (peste 800 m lungime) dotata cu instalatie de urcare cu cablu.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: