Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

VILA IOANA

Slănic Moldova / Romania

 

Amplasata pe versantul nordic al vaii Slanicului, mereu expusa la soare, beneficiind de un peisaj deosebit, de un aer pur si ozonat, Vila IOANA SLANIC MOLDOVA, va asteapta in conditii deosebite de confort, posibilitatea de a petrece un concediu de vis, prin odihna, tratament si relaxare.

Informatii Despre Zona Localizare: Vila este situata la 50 m de hotelul Venus.
Obiective turistice: Manastirea Runcu (1457), Onesti - Biserica Adormirii Maicii Domnului (1493), Comanesti - Palatul Ghica (1790), Tescani - Muzeul George Enescu.
Informatii despre Camere Numar total camere: 21
Duble: 18 - dintre care 6 camere cu pat matrimonial si 12 camere cu doua paturi.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Facilitati uscator de par, baie cu dus, seif, frigider, TV, restaurant bar.


telefon, mobilier nou.Servicii masa Se acorda in restaurantul propriu in sistem a-la-carte.


Barul si restaurantul Vilei va stau la dispozitie cu cele mai alese bauturi si mancaruri, putand servi atat pensiune completa , cat si gustari, sau sa va petreceti timpul intr-un mod placut.
Tratament Balnear Se trateaza afectiuni digestive, respiratorii; afectiuni reumatice, renale, cardiovasculare; boli de nutritie, nevroze.


In statiune se capteaza si emanatii de CO2 fiind amenajate doua mofete : mofeta veche( amplasata in apropierea fostului izvor 11) si mofeta noua amplasata in apropierea izvorului 3.
Alte Informatii Facilitati speciale autocar la dispozitia turistilor pentru transport in sanatoriul subteran Salina Targu Ocna (se trateaza cu succes astmul bronsic si afectiunile aparatului respirator).Acest serviciu este asigurat contra cost.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: