Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

SAT DE VACANTA ARSENAL PARK

Orastie / Romania

 

ARSENAL PARK este un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti, cel mai intins din Romania si unul din putinele obiective cu tema militara din Europa.
ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie s-a pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma, dar s-a inlocuit instructia cu distractia: fara plantoane, fara trezire cu trompetist, fara taras pe coate, doar program de voie.

Agrement muzeu militar in aer liber, teren de joaca intr-un cadru natural dezarmant, tabara de antrenament, baza de expeditii turistice, poligon pentru trageri, AIRSOFT sau Paintball, ATV,drezina, parapanta, jeep offroad, cicloturism, golf, echitatie, heliport, terenuri de sport.


Infrastructura parcului permite simularea a diferite situatii de razboi: lupte de gherila urbana in cladiri si bunkare, scene de comando prin padure, razboi de transee pe dealurile accidentate, ambuscade, luari de ostatici.
Alte Informatii secretariat pt clientii hotelului, depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, comenzi taximetrie, transportul bagajelor la intrarea si iesirea clientilor din hotel.
Servicii masa Pe cat de disciplinati sunt chelnerii, pe atat de "indisciplinat" este meniul. Fasolea cazona la cazan e acum depasita numeric de felurite bucate. Pe stil vanatoresc: gratar la foc de tabara cu cartofi copti in jar sau pe stil ardelenesc, faimosii virsli de Brad ori de Salasu, balmos ori branza framantata, placinte traditionale umplute cu varza, ceapa, carne sau prune. Turul de forta in bucataria locala nu se poate incheia fara un strop de afinata sau tuica (permise acum in unitate).
Informatii despre Camere Numar total camere: 47
Duble: 40 - camerele ofiterilor, camera militarului - tip bunker, camera cu pat pe afet de tun, camera in TAB.
Apartamente: 4 - apartamentele coloneilor (4 adaposturi de lux in vile duplex).
Camere vila: 3 - vilele generalilor.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 200 persoane.
In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker, dormitorul in burta de TAB
Facilitati biciclete, sala fitness, teren sport mixt, teren tenis, SPA, piscina in aer liberGolurile din stomac, aparute in focul misiunilor, se potolesc la popota. Capacitate: 100 de persoane. Sala de mese distinsa este flancata de doua terase destinse, toate deservite de personal in uniforma. Cu tot respectul cuvenit ofiterilor de rang inalt.
Pentru Pachet Revelion 2013:


Se acorda 20% reducere pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 -12 ani.


Copiii sub 4 ani beneficiaza de gratuitate, daca nu se solicita pat suplimentar si loc la masa de Revelion.
Informatii Despre Zona Localizare: Satul de vacanta este situat la marginea orasului Orastie, pe terenul fostei fabrici de armament.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii