Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

PENSIUNEA IZVOARE

Băile Olăneşti / Romania

 

Pensiunea Izvoare este o constructie noua fiind amplasata ultracentral in vecinatatea grupurilor de izvoare la 2 minute distanta de Hotelul Stogu.

Alte Informatii Taxele hoteliere se achita la receptie.
Servicii masa se acorda in restaurantul propriu.
Tratament Balnear Tratamentul se face la Hotel Stogu.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.


Cura de apa se achita separat la receptie.
Facilitati baza tratament, internet, baie cu dus, frigider, TV, internet, restaurant. A fost gandita initial ca un local placut care sa te atraga atat pentru o cafea sau o bere, cat si pentru un mic dejun, pranz sau cina. Realizata intr-un spatiu pe 2 nivele te surprinde placut prin intimitatea pe care ti-o ofera indiferent de locul pe care l-ai ales intre cele 100 ale localului. In cadrul localului se pot organiza mese festive, nunti..
(in camera cu 2 adulti):


- Copiii cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de 50% reducere (cazare in camera cu parintii+masa).
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Pensiunea Izvoare este o constructie noua fiind amplasata ultracentral in vecinatatea grupurilor de izvoare la 2 minute distanta de Hotelul Stogu.
Obiective turistice: Casa memoriala Anton Pann, Manastirea Frasinei, Parcul National Buila Vanturarita, Pestera Sfantului Grigorie Decapolitul, Rezervatia Muzeul Trovantilor, Rezervatia Radita - Manzu din Muntii Capatanii.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: