Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL VENUS

Slănic Moldova / Romania

 

Fitness / Wellness sauna.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in statiunea Slanic Moldova.
Obiective turistice: parcul statiunii, drumetii la Cheile “300 de scari”, Popasul “Cascada”, pastravarie, Valea Slanicului, Muntele “Pufu” si Muntele “Corbu”, Manastirea Runcu (1457), Onesti - Biserica Adormirii Maicii Domnului (1493), Comanesti - Palatul Ghica (1790), Tescani - Muzeul George Enescu.
Alte Informatii informatii turistice si culturale, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta, trezirea clientilor la cerere, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei, informatii privind orarul mijloacelor de transport, spalatorie-curatatorie.
Tratament Balnear Baza de tratament amenajata pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, asociate. Proceduri in sectia de electroterapie: ionizari, curenti diadinamici, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, inhalatii. Proceduri in sectia de hidroterapie: bai cu bule, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, dus scotian, sauna. Se efectueaza de asemenea si tratamente cu parafina si masaje manuale partiale si generale, cure cu ape minerale numai cu recomandarea medicului. Apele minerale carbogazoase, dar si microclimatul de salina (Salina Tg. Ocna) sunt hotaratoare in tratamentele aplicate de personalul de specialitate.
Servicii masa Restaurant Venus, categoria I. Masa se serveste in sistem bonuri valorice.
Agrement club.
Facilitati baza tratament, baie cu dus, frigider, TV, pastrare obiecte de valoare, parcare proprie, restaurant bar de zi, braserie, gradina de vara.


telefon.Informatii despre Camere Numar total camere: 240
Duble: 231 - camere cu 2 paturi.
Apartamente: 9 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 1
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: