Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL TUSNAD

Băile Tuşnad / Romania

 

Hotelul TUSNAD va sta la dispozitie fie pentru tratament, fie numai pentru relaxare.

Informatii despre Camere Numar total camere: 108
Single: 4
Duble: 104 - dintre care 23 camere duble modernizate.
Sali de conferinta: 3 - 2 sali cu 12 locuri si o sala cu 200 locuri.
Facilitati sala fitness, teren tenis, baza tratament, piscina cu apa termala, uscator de par, baie cu dus, minibar, TV, parcare proprie, restaurant frizerie, lift, masaj, bar de zi- 35 locuri.


.
(in camera cu 2 adulti):


- Copiii pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Tusnad, categoria I, in sistem a la carte.


Tratament Balnear Baza de tratament din cadrul complexului deserveste 900 pacienti / zi. Aici se pot trata afectiuni cardiovasculare ( cardiopatie ischemică cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare ) cat si afectiuni reumatismale, boli ale sistemului nervos (sechele după accident vascular cerebral, nevroză astenica), digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si căilor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow), metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate), ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara), respiratorii si boli profesionale (complementar).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii Tarifele nu includ taxa de sedere.
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.
Servicii
Stop sales

H. Tusnad *** Wellness balnear  Preturi in Lei / persoana / pachet
 Tip camera 15 Mar  - 30 Apr
Loc in camera dubla 3*** 625.00
Servicii incluse: 3 nopti cazare, demipensiune, 1 masa festiva, acces la piscina, sauna, 2 proceduri de tip wellness. Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului.
H. Tusnad ** / *** O saptamana de Refacere Preturi in Lei / persoana / pachet
 Tip camera 15 Mar - 30 Apr
Loc in camera dubla 2* (mic dejun) 330.00
Loc in camera dubla 2* (demipensiune) 470.00
Loc in camera dubla 3* (mic dejun) 360.00
Loc in camera dubla 3* (demipensiune) 540.00
Servicii incluse: 6 nopti cazare, mic dejun sau demipensiune, tratament (cate 2 proceduri / zi) si o consultatie medicala la inceputul sejurului. Taxa de statiune se achita separat la receptie. Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.  

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: