Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL TURIST

Pucioasa / Romania

 

Hotelul Turist**este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.

Informatii despre Camere Numar total camere: 59
Single: 3
Duble: 53 - camere cu doua paturi.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Facilitati sala fitness, teren sport mixt, baza tratament, piscina acoperita, baie cu dus, TV, pastrare obiecte de valoare, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant terasa, receptie.telefon.
(in camera cu 2 adulti):


Copiii in varsta cuprinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar sau 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar.


Copiii cu varsta intre 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar.


Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Turist, categoria 2*, in sistem meniu fix.
Agrement biliard, tenis de masa.
Tratament Balnear afectiuni ale aparatului locomotor, bai cu apa minerala sulfuroasa in bazine sau cada aerosoli cu apa sulfuroasa si substante medicamentoase, hidroterapie, electroterapie, acupunctura laserterapie, reflexoterapie, gimnastica medicala si masaj, fototerapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii Animalele de companie nu sunt acceptate.
Fitness / Wellness sauna, masaj, camera haloterapeutica.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in statiunea Pucioasa.
Obiective turistice: Casa " Dobrescu" - expozitie de etnografie si arta populara de la inceputul secolului XIX.
Servicii
Stop sales

H. Turist ** O saptamana de refacere Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera 25 Ian - 30 Apr
Loc in camera dubla 330.00

Servicii incluse: 6 nopti cazare, mic dejun, tratament - minim 5 zile - 2 proceduri/zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului. Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.
H. Turist ** Hai la Bai! Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera 25 Ian - 30 Apr
Loc in camera dubla 625.00

Servicii incluse: 6 nopti cazare, pensiune completa, tratament - 5 zile - 2 proceduri/zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului. Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.
Hotel Turist** Oferta standard 2013
Preturi in lei / zi / persoana
Perioada Loc in camera dubla ODIHNA Loc in camera dubla TRATAMENT
 30 Ian - 22 Dec  98.91 122.52
Servicii incluse ODIHNA: cazare, masa (46 lei/zi/pers)
Servicii incluse TRATAMENT: cazare, masa (46 lei/zi/pers) si tratament 3 proceduri/zi/persoana. Tratamentul consta in 3 proceduri: 1 baie de sulf sau plante, 2 proceduri la recomandarea medicului. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate pe care sa fie mentionat codul numeric personal al turistului si numarul contractului incheiat intre medic si Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii