Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Hotel TRAUBE

Mediaş / Romania

 

Intregul Complex TRAUBE este situat in centrul vechi al orasului Medias in imediata apropiere a Turnului cu Ceas, aducand intrun cadru medieval confortul si ambianta moderna. Istoria si-a lasat amprenta prin mai multe stiluri arhitectonice dintre care dominant este cel gotic manifestat cu precadere la nivelul subsolului constructiei. Ineditul camerelor consta in mobilierul acestora care este din lemn de brad pictat cu motive sasesti.

Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul se situeaza in centrul vechi al orasului Medias, in imediata apropiere a Turnului cu Ceas, aducand intr-un cadru medieval confortul si ambianta moderna.
Obiective turistice: Biserica fortificata Sfanta Margareta cu un ansamblu valoros de picturi murale gotice, Turnul Croitorilor, Turnul Trompetilor, Turnul Clopotelor, Casa Schuller (1588) Turnul Forkesch, Turnul Pietrarilor, Turnul Fierarilor, Complexul Arhitectural Franciscan.

Centrul istoric al oraÅŸului Medias apare ca un muzeu in aer liber.
Alte Informatii birou de turism, bancomat.
Informatii despre Camere Numar total camere: 15 - din care 2 business
Apartamente: 1
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu flipchart, ecran, videoproiector.
Facilitati internet, baie cu dus, seif, minibar, TV, aer conditionat, internet, parcare proprie, restaurant bar, gradina de vara, crama - vinoteca, receptie deschisa nonstop, gradina, camere pentru nefumatori, aer conditionat, zona pentru fumatori. telefon, aer conditionat, birou, uscator de par, serviciu de trezire.
Servicii masa se ofera la restaurantul propriu.


"Salonul verde" are o capacitate de 80 de locuri, "Salonul roz" poate gazdui pana la 40 de persoane, iar "Salonul mic", denumit astfel datorita aerului de intimitate pe care il degaja, poate gazdui pana la 12 persoane si este cel mai potrivit pentru un eveniment familial sau o masa de afaceri. Crama are o capacitate de 50 de persoane.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: