Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Hotel TEILOR

Călimăneşti - Căciulata / Romania

 

Informatii despre Camere Numar total camere: 74
Single: 22
Duble: 50
Apartamente: 2 - 2 duplexuri- doua camere cu baie comuna.
Facilitati baie cu dus, TV, parcare proprie bar..
(in camera cu 2 adulti):


Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Central, categoria a II-a, in sistem fisa cont.


Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Tratament Balnear Baza de tratament a hotelului Central: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice ÅŸi de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii ÅŸi boli asociate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii


 


Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 60 m de hotel Central.
Obiective turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
Servicii
Stop sales

Hotel Teilor ** Tarife 2013Preturi in lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 31 Mai / 01 Oct - 25 Dec 01 Iun - 30 Sep
loc in camera dubla  sejur 2-5 nopti  103.50 117.30
 loc in camera dubla sejur minim 6 nopti 97.75  115.00
Servicii incluse: cazare si masa. La sosire turistii vor achita taxa hoteliera (1% din valoarea unei nopti  de cazare). Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri. Optional tratament in cadrul Hotelului Central  (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) - 28.75 lei/zi/persoana in perioada 05.01-31.05 si 01.10-25.12 si 33.35 lei/zi/persoana in perioada 01.06-30.09. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta. Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.
Hotel Teilor ** Pachet Paste Preturi in lei / pachet / persoana
Tip camera Pachet 2 nopti Pachet 3 nopti
Dubla 264.00 390.50
Servicii incluse: 2/3 nopti cazare, Gustare traditionala de Paste, Dejun Festiv, mic dejun, dejun si cina. Serviciile incep cu cina (pachet 3 nopti) respectiv Gustare Traditionala (pachet 2 nopti) si se incheie cu mic dejun in ziua plecarii. La sosire turistii vor achita taxa hoteliera.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: