Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL SF. MARIA + Vile

Techirghiol / Romania

 

 Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta Manastirii Sf. Maria.
 Data fiind necesitatea organizarii acivitatii principalelor centre sociale, pastorale, culturale si misionare ale Patriarhiei Romane, incepand cu 1 februarie 2008, din initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, fosta Casa de odihna a clerului de la Techirghiol a devenit Centrul Social Pastoral "Sf.Maria" Techirghiol. Acesta este organizat ca subunitate a Patriarhiei Romane, avand statut de stavropighie patriarhala.

Informatii despre Camere Numar total camere: 70 - in cadrul Hotelului din incinta Manastirii Sf.Maria sau optional la una din vilele de doua stele sau trei stele; situate in apropierea bazei de tratament Sf. Maria.
Duble: 70
Facilitati baza tratament, frigider, TV grup saniar propriu.
Servicii masa in cadrul Manastirii Sf.Maria in sistem meniu fix sau bonuri valorice.
Tratament Balnear Baza de tratament "Sf.Pantelimon" din cadrul Centrului Social-Pastoral "Sf.Maria", a fost deschisa in anul 2000, fiind dotata si modernizata intre anii 2007 - 2009 cu aparatura medicala de ultima generatie si deservita de personal medical calificat. Principalele elemente folosite in tratarea pacientilor sunt apa sarata si namolul terapeutic extrase din lacul Techirghiol.


Se realizeaza tratament profilactic, curativ si recuperator, precum si educatie medicala in urmatoarele specialitati: reumatologie, neurologie, tulburari circulatorii (varice) si afectiuni ale aparatului respirator. In functie de recomandarea medicului specialist se pot administra urmatoarele proceduri: electroterapie, magnetoterapie, kinetoterapie, bai sarate si de namol, bai galvanice, bai de plante si masaj.
Alte Informatii     In incinta manastirii "Sfanta Maria" - Techirghiol exista amenajat un deosebit atelier de pictura unde maicile executa icoane bizantine in tehnica tempera.
   Creatiile realizate aici sunt de o mare diversitate datorita tehnicilor diferite folosite. Astfel, icoanele pictate pe lemn sunt realizate fie prin tehnica natur - rustic, cand nu se aduce nici o modificare formei de origine a materialului, fie in mod traditional - clasic, urmand tehnica standard in care icoanele au forma clasica a unor tablouri.
   Icoanele nu sunt singurele creatii ce ies din acest atelier. Maicile sunt neintrecute in crearea de metaniisemne de carteoua incondeiate si in arta realizarii goblenurilor, munci care necesita o rabdare si o indemanare deosebita.
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta Manastirii Sf. Maria.
Obiective turistice: Centrul Social-Pastoral "Sf.Maria" , reprezinta unul dintre obiectivele principale de atractie: din punct de vedere turistic prin arhitectura, din punct de vedere medical prin tratament iar din punct de vedere spiritual prin slujbele si rugaciunile oficiate, avandu-l ca duhovnic pe Pr.Arhim.Arsenie Papacioc.
Servicii
Stop sales

 
Hotel SF. MARIA **/ VILE **/ VILE ***Camere duble Preturi in Lei / ZI /  persoana
Tip camera  01 Mar - 30 Apr / 01 Oct - 15 Dec  01 Mai - 30 Iun / 01 Sep- 30 Sep 01 Iul - 31 Aug
Dubla Vile ** 146.12 151.74 157.36
Dubla Vile *** 151.74 157.36 168.60
Hotel SF. MARIA ** Servicii incluse: cazare, masa (bonuri valorice 60 lei/zi/persoana),  tratament la Baza de tratament a Manastirii Sf Maria.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: