Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL SALINAS

Ocna Sibiului / Romania

Ochiurile de apa de la Ocna Sibiului aveau sarea. "Acum au si piper !!!"

In prezent Complexul Balnear Ocna Sibiului este refacut in intregime, in urma unui proces intens de restaurare ce a urmat indeaproape linia arhitectonica originala a arhitectilor vienezi (doar pavilioul central a fost demolat din cauza starii avansate de degradare in care ajunsese nemaiputand fi astfel restaurat).
 

Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Sibiu, orasul medieval, Muzeul Brukenthal; Sighisoara- singura cetate medievala locuita.
Facilitati discoteca, sala fitness, teren tenis, baza tratament, SPA, piscina acoperita, piscina in aer liber, baie cu dus, minibar, TV, loc de joaca pentru copii, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant baie turceasca.


fara balcon.Servicii masa se asigura in restaurantul propriu (Salonul Romanesc / Italian / Chinezesc), categoria 3 stele, in sistem "a la carte'.


Agrement beach-voley, badminton, biliard.
Tratament Balnear Tratamentele sunt asigurate prin proceduri efectuate in compartimente de: balneoterapie, hidroterapie, termoterapie (tratament cu namol si parafina), terapie contrastanta (sauna), pneumoterapie (aerosoli si pulverizatii), mecanoterapie, electroterapie, kinetoterapie. Baza de tratament, va fi inchisa pana in data de 1 marie.


In acest interval va functiona piscina cu apa dulce si cabinele de masaj.


Pentru grupuri se poate deschide si restul bazei de agrement ( jacuzzi, sauna).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii telefonice, spalatorie, acces internet, parcare, toate contra cost.
Fitness / Wellness tenis de masa.
Informatii despre Camere Numar total camere: 23
Single: 2
Duble: 19
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living cu canapea neextensibila si dormitor.
Sali de conferinta: 4 - Sala Transilvania- 110 locuri, Sala de Consiliu- 16 locuri, Sala Sibiu- 50 locuri, Sala Brancoveanu- 24 locuri.
Servicii
Stop sales

Hotel Salinas *** Wellness balnear! Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera 25 Ian - 30 Apr
Loc in camera dubla 625.00

Servicii incluse: 3 nopti cazare, demipensiune, 1 masa festiva, acces la piscine / sauna / sala de sport, 2 proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial / cosmetica - serviciile sunt orientative).
Hotel Salinas *** Hai la Bai! Preturi in Lei / pachet / persoana

Tip camera 25 Ian - 30 Apr
Loc in camera dubla 750.00

Servicii incluse: 6 nopti cazare, pensiune completa, tratament - 5 zile - 2 proceduri/zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului. Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: