Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL PARC

Moneasa / Romania

 

Hotelul PARC, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor sejururi si clipe de neuitat.

Alte Informatii Contra cost: room service, inchiriere de jocuri distractive, inchiriere de biciclete, servicii de telefonie, servicii de curatatorie.
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Pestera Valea Morii, Pestera Liliecilor, cascada Boroaia, varful Momuta si ruinele cuptorului de topit fier, lacul cu nuferi termali.
Tratament Balnear cure balneare si terapii de relaxare a sistemului nervos central.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa se acorda in restaurantul Parc, categoria I: micul dejun in sistem bufet suedez / meniu fix sau a la carte, dejun si cina in sistem meniu a la carte.


Agrement .
Facilitati sala de jocuri, biciclete, sala fitness, baza tratament, SPA, piscina acoperita, uscator de par, internet, baie cu cada, minibar, TV, pastrare obiecte de valoare, restaurant bar de zi..
(in camera cu 2 adulti):


Pana la 4 ani au gratuitate.


Informatii despre Camere Numar total camere: 94 - din care 78 de cameere clasificate la categoria 3 stele si 16 camere clasificate la 2 stele.
Duble: 37
Apartamente: 4 - clasificate la 3*.
Triple: 29 - camera dispune de 3 paturi simple.
Sali de conferinta: 4 - o sala- 180 de locuri dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare, LCD, 3 sali cu capacitate de 20 - 30 de locuri fiecare.
Servicii
Stop sales

Hotel Parc ** / *** Decada balneara 2013 Preturi in lei / pachet / persoana
Perioada 06 Ian - 07 Iun 
Loc in camera dubla **  710.00
Loc in camera dubla ***   830.00
Servicii incluse: 9 nopti cazare, pensiune completa, 7 zile tratament - 2 proceduri/zi si o cosultatie medicala la inceputul sejurului. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.
Hotel Parc ** / *** O saptamana de refacere 2013 Preturi in lei / pachet / persoana
Perioada 09 Ian - 07 Iun 
MIC DEJUN DEMIPENSIUNE
Loc in camera dubla **   330.00  470.00
Loc in camera dubla ***   360.00  540.00
Servicii incluse: 6 nopti cazare cu mic dejun sau demipensiune si 2 proceduri de tratament /zi si o consultatie medicala la sosire. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii