Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL PARC

Băile Govora / Romania

 

Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Namolul mineral este extras din localitate si namolul sapropelic fosil este adus de la Ocnele Mari. Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale , banca, schimb valutar, agentie loto, sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara, punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.

 

Informatii despre Camere Numar total camere: 94
Duble: 86
Garsoniere: 1
Triple: 7
Facilitati teren tenis, baza tratament, baie cu dus, TV, parcare proprie, restaurant bar de zi- 20 locur), terasa- 60 locuri, 5 nivele. telefon.
(in camera cu 2 adulti):


Copiii cu varsta de pana la 7 ani beneficiaza de cazare si tratament gratuit conform certificatului de nastere si bilet de trimitere de la medic.


Copiii intre 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare si tratament al unui loc , masa optional (se achita integral).
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I, in sistem fisa cont.


Tratament Balnear profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: impachetari cu namol, gimnastica medicala, buvete pentru cura interna, etc; baza de tratament (bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat In centrul statiunii.
Alte Informatii

Fitness / Wellness teren de minifotbal, strand cu ape minerale.
Servicii
Stop sales

Hotel Parc ** Cura Balneara 2013 - minim 4 nopti Preturi in lei / zi / persoana
Tip camera 10 Ian - 31 Mai
Loc in camera dubla cu mic dejun  73.60
Loc in camera dubla cu demipensiune  101.20
 Loc in camera dubla cu pensiune completa 112.70
Camera single cu mic dejun 102.35
Camera single cu demipensiune 129.95
Camera single cu pensiune completa 141.45
Servicii incluse: cazare cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa si tratament. Turistii trebuie sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medic, adeverinta de salariat care atesta plata asigurarilor de sanatate/ cupon pensie, copie act de identitate).
Hotel Parc ** Odihna 2013 - minim 4 nopti Preturi in lei / zi / persoana
Tip camera 10 Ian - 31 Mai
Loc in camera dubla cu mic dejun  55.20 
Loc in camera dubla cu demipensiune   82.80
 Loc in camera dubla cu pensiune completa  94.30
Camera single cu mic dejun 83.95
Camera single cu demipensiune 111.55
Camera single cu pensiune completa 123.05
Servicii incluse: cazare cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: