Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL PARC

Amara / Romania

 

Hotelul PARC aflat intr-o zona cu climat de stepa, indulcit de parcul statiunii, este o adevarata oaza de liniste ideala pentru relaxare.

Tratament Balnear cura balneara in statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale.


Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii Se accepta animale de companie, taxa este 50 lei/zi.
Fitness / Wellness topogan acvatic si bazin pentru copii.


Informatii despre Camere Numar total camere: 119
Duble: 117
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 80 locuri.
Facilitati baza tratament, internet, baie cu dus, frigider, TV, aer conditionat, pastrare obiecte de valoare, internet, parcare proprie, restaurant bar de zi cu terasa- 50 locuri, lift, plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri. telefon.(in camera cu 2 adulti):


- Copiii 0 -12 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar si 50% reducere la masa.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.
Obiective turistice: Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Centrul Cultural Ionel Perlea Slobozia, Biserica Sfintii Voievozi Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Parc 3 stele.


Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii