Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL PARANG

Băile Olăneşti / Romania

 

Situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper, ambianta fiind data de generozitatea spatiilor si atentia la detalii, si orientarea catre client, pentru ca ne întâmpinam oaspetii de pretutindeni cu renumita ospitalitate româneasca.

 

Informatii despre Camere Numar total camere: 365
Duble: 358 - cu 2 paturi individuale.
Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 2 - 300 locuri, 50 locuri.
Facilitati discoteca, baza tratament, balcon, baie cu dus, frigider, TV, internet, parcare publica, parcare proprie, restaurant terasa-100 locuri, bar de zi -60 locuri, cofetarie-40 locuri. radio, telefon.Servicii masa se acorda in unitatile restaurant proprii (Clasic sau Dietetic), categoria 2*, in sistem bonuri valorice si fisa cont a la carte.


Agrement biliard, jocuri mecanice, internet caffe (contra cost), inchiriere jocuri distractive (contra cost): table, remmy, sah, inchiriere sala tenis de masa.
Tratament Balnear baza de tratament pentru afectiuni renale, cai urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii Nu este permis accesul animalelor de companie in hotel.
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Manastirea Cozia, Fortul Roman Aruttela, Casa memoriala Anton Pann, Episcopia Ramnicului, Targul de ceramica de la Horezu.
Servicii
Stop sales

Preturi in lei / zi / persoanaH. Parang ** Odihna - 2013
Perioada 17 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec 2013 01 Iul - 31 Aug 2013
 Loc in camera dubla cu balcon si md 80.50   92
Camera single cu balcon si md  115   129.95
Loc in camera dubla fara balcon si md  63.25   69
 Camera single fara balcon si md 97.75  106.95 
Loc in camera dubla cu balcon si fisa cont  111.55  103.50 
Camera single cu balcon si fisa cont   146.05 161 
Loc in camera dubla fara balcon si fisa cont  94.30   100.05
Camera single fara balcon si fisa cont  128.80  138 
Servicii incluse: cazare cu mic dejun / cazare cu fisa cont (30 lei / zi / persoana).
Preturi in lei / zi / persoanaH. Parang ** Tratament - 2013
Perioada 17 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec 2013 01 Iul - 31 Aug 2013
Loc in camera dubla (cu balcon) cu fisa cont si tratament  128.80 146.05
Camera single (cu balcon) cu fisa cont si tratament 163.30 184
Loc in camera dubla (fara balcon) cu fisa cont si tratament 111.55 123.05
Camera single (fara balcon) cu fisa cont si tratament 146.05 161
Servicii incluse: cazare cu mic dejun si fisa cont - 30 lei/zi / si 2 proceduri de tratament/zi.  Asigurarea mesei in sistem pensiune completa in restaurantul Dietetic este conditionata de prezentarea de catre turist in momentul cazarii a biletului de trimitere eliberat de medicul de familie si recomandarea  pt dieta facuta de medicii BFT ai hotelului. Copiii cu varsta pana la 6 ani au gratuitate la cazare - nu au servicii platite. Intre 6-12 ani au gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar sau 15 lei/zi+comision+tva in extrasezon si 20 lei/ zi/+ comision + tva in sezon (cu pat suplimentar, fara mic dejun). Masa pt copiii 6-12 ani - 20 lei/zi/persoana, se va achita la receptia hotelului (meniu fix in Restaurantul Dietetic sau echivalent fisa cont in Rest Clasic). Turistii care doresc  tratament cu ape minerale terapeutice, vor achita la cabinetul medical suma. Pentru tratament documentele solicitate sunt : bilet de trimitere formular CAS, dovada de asigurat,adeverinta de salariat. Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri.  
H. Parang ** Hai la Bai ! Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 Iul - 31 Aug
Loc in camera dubla 625
Camera single 835
Servicii incluse: 6 nopti cazare in camera dubla, pensiune completa (dieta), tratament (10 proceduri / pachet + cura de ape).
   
H. Parang ** Decada Balneara Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 18 Ian - 15 Dec
Loc in camera dubla 710.00
Servicii incluse: 9 nopti cazare in camera dubla, pensiune completa (dieta), tratament (15 proceduri / pachet). Turistii care doresc supliment trecere la fisa cont, achita 15 lei / zi/ persoana - la receptie. 
H. Parang ** Decada Balneara Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 18 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec
Camera single 980
Servicii incluse: 9 nopti cazare in camera dubla, pensiune completa (dieta), tratament (15 proceduri / pachet). Turistii care doresc supliment trecere la fisa cont, achita 15 lei / zi/ persoana - la receptie. 
 
H. Parang ** O Saptamana de Refacere Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 18 Ian - 15 Dec
Loc in camera dubla cu mic dejun 330.00
Loc in camera dubla cu demipensiune 470.00
Servicii incluse: 6 nopti cazare cu mic dejun (masa in sistem meniu fix - dieta) / demipensiune (masa in sistem fisa cont - alocatie) si 2 proceduri de tratament / zi. Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.
H. Parang ** O Saptamana de Refacere Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 18 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec
Camera single cu mic dejun 510
Camera single cu demipensiune 650
Servicii incluse: 6 nopti cazare cu mic dejun (masa in sistem meniu fix - dieta) / demipensiune (masa in sistem fisa cont - alocatie) si 2 proceduri de tratament / zi.  Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.  
H. Parang ** Oferta Zi Balneara Preturi in Lei /zi / persoana
Tip camera 17 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec 01 Iul - 31 Aug
Loc in camera dubla  92  103.50 
Camera single 126.50  141.45 
Servicii incluse: cazare, pensiune completa (dieta) si tratament balnear (2 proceduri / zi). Procedurile din zilele de sambata si duminica se efectueaza in cursul saptamanii - de luni pana vineri , exclusiv cura de crenoterapie, injectii cu apa de izvor si aerosoli.  
H. Parang ** Hai la Bai ! - Pentru un sejur de minim 6 nopti Preturi in Lei / zi / persoana
Tip camera 18 Ian - 30 Iun / 01 Sep - 15 Dec
Loc in camera dubla 66
Camera single 96
Servicii incluse: cazare, pensiune completa dieta, tratament  2 proceduri / zi. Suplimentul de trecere la fisa cont se achita la receptie. Oferta se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 55 ani, pensionarilor. In acest scop se solicita adeverinta de asigurat / cupon de pensie,bilet de trimitere model CNAS.
H. Parang ** Hai la Bai ! - Pentru un sejur de minim 6 nopti Preturi in Lei / zi / persoana
Tip camera 01 Iul - 31 Aug
Loc in camera dubla 87
Servicii incluse: cazare, pensiune completa dieta, tratament  2 proceduri / zi. Suplimentul de trecere la fisa cont se achita la receptie. Oferta se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 55 ani, pensionarilor. In acest scop se solicita adeverinta de asigurat / cupon de pensie,bilet de trimitere model CNAS.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: