Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Hotel OLTUL

Călimăneşti - Căciulata / Romania

 

Hotelul este situat in cadrul complexului Cozia-Caciulata-Oltul.

Agrement club.
Tratament Balnear afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii spalatorie, curatatorie.
Fitness / Wellness tenis de masa, biliard, cosmetica, masaj.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat pe malul raului Olt, in centrul statiunii.
Obiective turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Oltul, categoria I, in sistem fisa cont.


Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Informatii despre Camere Numar total camere: 239
Duble: 231
Apartamente: 8 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Facilitati sala fitness, teren sport mixt, baza tratament, baie cu dus, minibar, TV, pastrare obiecte de valoare, parcare proprie, restaurant ascensor , punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, schimb valutar. telefon international.(in camera cu 2 adulti):


Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.
Servicii
Stop sales

Hotel Oltul *** Tarife 2013Preturi in lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 31 Mai / 01 Oct - 25 Dec 01 Iun - 30 Sep
loc in camera dubla  sejur 2-5 nopti  115.00   126.50
 loc in camera dubla sejur minim 6 nopti 111.55  123.05
Servicii incluse: cazare si masa. La sosire turistii vor achita taxa hoteliera (1% din valoarea unei nopti  de cazare). Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri. Optional tratament (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) - 28.75 lei/zi/persoana in perioada 05.01-31.05 si 01.10-25.12 si 33.35 lei/zi/persoana in perioada 01.06-30.09. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta. Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: