Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL OLTENIA

Băile Govora / Romania

 

Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea. Este recunoscuta pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866, iar Namolul mineral este extras din localitate si namolul sapropelic fosil este adus de la Ocnele Mari.

Alte Informatii Nu se acceptă animale de companie.

Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat In centrul statiunii.
Obiective turistice: Manastirea Cozia, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann, plimbari in parcul statiunii.
Facilitati sala fitness, baza tratament, SPA, piscina acoperita, piscina in aer liber, baie cu dus, frigider, TV, aer conditionat, internet, parcare proprie, restaurant bar de zi, lift, cabinet medical..
(in camera cu 2 adulti):


- 1 copil sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita micul dejun 16.86;


- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani neimpliniti vor achita taxa de utilitati in valoare de 25.85 lei/zi/copil sau daca se doreste pat suplimentar se va achita suma de 45.00 lei/zi (se asigura un singur pat suplimentar);


- copii peste 12 ani sunt considerate persoane adulte.


(in camera cu 1 adult):


- un adult insotit de un copil sub 5 ani va achita tarif de camera single.
Servicii masa se asigura in unitatile Restaurant Oltenia ** si Restaurant - Pensiune Oltenia **.
Agrement .
Tratament Balnear se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, impachetari cu namol sapropelic de la Ocnele Mari, sauna, dus subacval.


Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Informatii despre Camere Numar total camere: 164
Duble: 114 - camere clasificate la 2**.
Apartamente: 2 - clasificate la 3***.
Garsoniere: 48 - clasificate la 3***.
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 100 locuri.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: