Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL OLANESTI

Băile Olăneşti / Romania

 

Hotel OLANESTI reprezinta, pentru clientii sai, o oaza de liniste si recreere.

Informatii despre Camere Numar total camere: 204
Duble: 202 - dintre care 198 camere cu doua paturi si 4 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 150 locuri.
Facilitati baza tratament, piscina acoperita, balcon, frigider, TV, aer conditionat, restaurant 4 cabinete medicale, laborator de analize. telefon, baie proprie.Servicii masa se acorda in unitatea Restaurant Olanesti, categoria 3 stele.
Tratament Balnear afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate; in baza de tratament a hotelului Olanesti se pot efectua urmatoarele proceduri: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii

Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
Servicii
Stop sales

 
Hotel Olanesti *** Pachet 6 nopti cu tratamentPreturi in lei / pachet / persoana
Perioada Loc in camera dubla
15 Ian - 31 Mai  586.50 
Servicii incluse: 6 nopti cazare, masa - bonuri valorice de 45 lei/zi, tratament. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.  
Hotel Olanesti *** Oferta cu tratament minim 6 noptiPreturi in lei / zi / persoana
Perioada Loc in camera dubla
 09 Ian - 31 Mai 15 Sep - 20 Dec 81.65 
Servicii incluse: minim 6 nopti cazare, pensiune completa meniu fix, tratament - 3 proceduri Tratamentul consta in consultatie initiala, crenoterapie (cura de ape minerale terapeutice), aerosoli cu izv nr 7, injectii cu izv nr 7. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: