Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL MISTRAL RESORT

Moeciu De Sus / Romania

 

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, MISTRAL  RESORT Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.

Informatii despre Camere Numar total camere: 62
Single: 3 - de lux. Camere cu doua balcoane unul cu vedere catre Muntii Bucegi si unul catre padure, suprafata de 16 mp.
Duble: 47 - dintre care 37 camere standard si 10 camere de lux.
Apartamente: 12 - dintre care 9 sunt standard, unul este apartament de lux si 1 duplex suite format din doua dormitoare.
Apartamente junior: 1 - camera personalizata cu o suprafata utila de 35 mp; balcon cu o priveliste minunata catre Muntii Bucegi, mobilier aparte din ratan, cu pat matrimonial de 1,8/2m, seif in camera, minibar frigorific, LCD cu diagonala de 1,2 m, sistem audio 5.1, baie cu jacu
Sali de conferinta: 1 - centru de conferinte cu o capacitate de 200 de persoane.
Spatiile de cazare de lux au vedere spre Muntii Bucegi.
Facilitati discoteca, uscator de par, balcon, baie cu dus, seif, minibar, TV, parcare proprie, restaurant bar Sky. telefon.


Apartamentul de lux este unicat in hotel cu doua balcoane unul spre padure si celalalt cu vedere la Muntii Bucegi, living cu o suprafata de 15 mp, la etaj pe o scara interioara de lemn, un dormitor de 35 mp, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par; in living este o moderna canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar frigorific, seif, iar dormitorul este dotat cu baldachin avand dimensiunile de 1,8/2m si LCD cu diagonala de 1,2 cm.


Duplexul suite este un apartament compus din: living ce are in dotare canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, seif si minibar frigorific; la mansarda se afla doua dormitoare cu suprafata totala de 32 mp, paturile de tip twin, la solicitare pot fi separate, LCD cu diagonala de 1,2 m. Apartamentul beneficiaza de 2 balcoane exterioare unul la parter si unul la mansarda.
(in camera cu 2 adulti):


Copiii intre 0 si 4 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate,


intre 4-7 ani neimpliniti achita 30% din micul dejun, fara pat suplimentar,


intre 7-12 ani neimpliniti achita 50% din micul dejun fara pat suplimentar, peste 12 ani achita tarif integral si se recomanda camera duplex cu parintii.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurantul propriu, categoria 3*. Restaurantul va asteapta cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate.
Agrement .
Alte Informatii Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se termina la ora 12.00.
Informatii Despre Zona Localizare: Cand ati ajuns in Moieciu de Sus, dupa ce ati parcurs cca 1 km, la podul unde se intalnesc Valea Bangaleasa cu Valea Popii faceti stanga si mergeti tot inainte 4 km. Hotelul este situat chiar la baza muntilor, pe partea stanga.
Servicii
Stop sales

  
H. Mistral Resort *** Pachet Weekend special 2013Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 31 Ian - 31 Mar
Loc in camera dubla standard 179
Loc in camera dubla de lux 204
Loc in duplex standard 158.66
Servicii incluse:  2 nopti cazare cu mic dejun, acces gratuit la sala de fitness, loc de joaca pentru copii, hamace, acces Ski bar, jocuri de sah, carti de joc care se ofera gratuit de la receptie. In camerele duplex se accepta maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil-infant care va sta in pat cu parintii. In camera dubla standard copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 4 ani, in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6.99 ani, in pat cu parintii achita 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani, in acelasi pat cu parintii achita 50% din contravaloarea micului dejun. In camera duplex copiii pana la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 2 ani  in camera dubla cu parintii primesc patut pentru copii gratuit in limita disponibilitatilor si numai la cerere (aceeasi mentiune trebuie trecuta si pe voucherul eliberat de agentie). Reducere suplimente de masa: copiii cu varsta intre 4 - 6.99 ani achita 30% din tariful meselor pentru adulti, intre 7- 11.99 ani achita 50% din tariful meselor pentru adulti, peste 12 ani achita tarif integral. Tarife cu mic dejun inclus: tariful pentru camera dubla standard include mic dejun pentru 2 persoane adulte, tariful pentru  duplex  include mic dejun pentru 2 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru duplex suite include mic dejun pentru 4 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru junior suite include mic dejun pentru 2 persoane adulte.   
Hotel Mistral Resort *** Tarife standard odihna 2013Preturi in lei / zi / persoana
Tip camera zilele de  luni - joi (minim 2 nopti) zilele de vineri, sambata, duminica (minim 2 nopti)
Single Lux 144.90 165.60
Loc in dubla standard 100.63 115
Loc in dubla de lux 112.70 128.80
Loc in duplex standard 93.91 107.33
Loc in duplex de lux 101.96 116.53
Loc in duplex Suite (4 persoane) 88.55 101.20
Loc in apartament junior 221.38 253
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, taxa hoteliera. In camerele duble standard se accepta maxim un copil de 11 ani in pat cu parintii (cu acordul prealabil al acestora). In camerele duplex se accepta maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil-infant care va sta in pat cu parintii. In camera dubla standard copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 4 ani, in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6.99 ani, in pat cu parintii achita 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani, in acelasi pat cu parintii achita 50% din contravaloarea micului dejun. In camera duplex copiii pana la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 2 ani  in camera dubla cu parintii primesc patut pentru copii gratuit in limita disponibilitatilor si numai la cerere (aceeasi mentiune trebuie trecuta si pe voucherul eliberat de agentie). Reducere suplimente de masa: copiii cu varsta intre 4 - 6.99 ani achita 30% din tariful meselor pentru adulti, intre 7- 11.99 ani achita 50% din tariful meselor pentru adulti, peste 12 ani achita tarif integral. Tarife cu mic dejun inclus: tariful pentru camera dubla standard include mic dejun pentru 2 persoane adulte, tariful pentru  duplex  include mic dejun pentru 2 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru duplex suite include mic dejun pentru 4 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru junior suite include mic dejun pentru 2 persoane adulte.    
H. Mistral Resort *** Stai 4 nopti si platesti 3Preturi in Lei / pachet /  persoana
Tip camera 31 Ian - 31 Mar
Loc in camera dubla standard 320 
Loc in camera dubla de lux  362
Loc in duplex standard 320 
Servicii incluse:  4 nopti cazare cu mic dejun, acces gratuit la sala de fitness, loc de joaca pentru copii, hamace, acces Ski bar, jocuri de sah, table, rummy, carti de joc care se ofera gratuit la receptie. In camerele duble standard se accepta maxim un copil de 11 ani in pat cu parintii (cu acordul prealabil al acestora). In camerele duplex se accepta maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil-infant care va sta in pat cu parintii. In camera dubla standard copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 4 ani, in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6.99 ani, in pat cu parintii achita 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani, in acelasi pat cu parintii achita 50% din contravaloarea micului dejun. In camera duplex copiii pana la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 2 ani  in camera dubla cu parintii primesc patut pentru copii gratuit in limita disponibilitatilor si numai la cerere (aceeasi mentiune trebuie trecuta si pe voucherul eliberat de agentie). Reducere suplimente de masa: copiii cu varsta intre 4 - 6.99 ani achita 30% din tariful meselor pentru adulti, intre 7- 11.99 ani achita 50% din tariful meselor pentru adulti, peste 12 ani achita tarif integral. Tarife cu mic dejun inclus: tariful pentru camera dubla standard include mic dejun pentru 2 persoane adulte, tariful pentru  duplex  include mic dejun pentru 2 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru duplex suite include mic dejun pentru 4 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru junior suite include mic dejun pentru 2 persoane adulte. 
H. Mistral Resort *** Stai 7 nopti si platesti 5Preturi in Lei / pachet /  persoana
Tip camera 31 Ian - 31 Mar
Loc in camera dubla standard 483 
Loc in camera dubla de lux 546 
Loc in duplex standard 483
Servicii incluse: 7 nopti cazare cu mic dejun, acces gratuit la sala de fitness, loc de joaca pentru copii, hamace, acces Ski bar, jocuri de sah, table, rummy, carti de joc care se ofera gratuit la receptie. In camerele duble standard se accepta maxim un copil de 11 ani in pat cu parintii (cu acordul prealabil al acestora). In camerele duplex se accepta maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil-infant care va sta in pat cu parintii. In camera dubla standard copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 4 ani, in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6.99 ani, in pat cu parintii achita 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani, in acelasi pat cu parintii achita 50% din contravaloarea micului dejun. In camera duplex copiii pana la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 2 ani  in camera dubla cu parintii primesc patut pentru copii gratuit in limita disponibilitatilor si numai la cerere (aceeasi mentiune trebuie trecuta si pe voucherul eliberat de agentie). Reducere suplimente de masa: copiii cu varsta intre 4 - 6.99 ani achita 30% din tariful meselor pentru adulti, intre 7- 11.99 ani achita 50% din tariful meselor pentru adulti, peste 12 ani achita tarif integral. Tarife cu mic dejun inclus: tariful pentru camera dubla standard include mic dejun pentru 2 persoane adulte, tariful pentru  duplex  include mic dejun pentru 2 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru duplex suite include mic dejun pentru 4 persoane adulte si 2 copii de maxim 12 ani, tariful pentru junior suite include mic dejun pentru 2 persoane adulte. 

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii