Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL LIVADIA

Băile Olăneşti / Romania

 

Informatii Despre Zona Localizare: in apropierea izvoarelor statiunii.
Obiective turistice: Biserica lui Horea, Aleea Izvoarelor, Parcul Olanesti, Vila Speciala (a lui Ceausescu); Localitatea montana Cheia, schiturile: Iezer, Pahomie, Patrunsa, Manastirea, Frasinei, Cheile Cheii; Localitatile Tisa si Gurguiata, Schitul Bradul; Valea Olanestiului; Piatra Scrisa; Mosoroasa-Rezervatia Lacul Frumos; Rezervatia Buila-Vanturarita.
Servicii masa se acorda in restaurantul propriu unde se servesc atat meniuri dietetice cat si a la carte.
Tratament Balnear In baza de tratament se pot efectua urmatoarele proceduri: Electroterapie ( curenti galvanici, diadinamici, interferentiali, TENS, curenti excitomotori si cu impulsuri reglabile; Ultrasonoterapie in regim continuu sau cu impulsuri asociat cu eleipctroterapie de tip interferential sau diadinamic; Laserterapie; Masaj somatic si reflex; Termoterapie; Magnetoterapie; Bai galvanice si dus subacval; Cura de ingestie cu ape minerale; Kinetoperapie.


Alte Informatii Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel trimitere de la medicul de familie, cupon de pensie/adeverinta de salariat, BI/CI. Cura de ape se achita separat 7.56 lei/zi/persoana.

Cazarea copiilor se face pe baza unei copii dupa certificatul de nastere.
Informatii despre Camere Numar total camere: 121
Duble: 115 - cu doua paturi
Apartamente: 2 - cu un dormitor (2 locuri)
Sali de conferinta: 1 - capacitate de 60 locuri, dotata cu videoproiector si flipchart
Suite: 4 (4 locuri)
Facilitati baza tratament, balcon, baie cu dus, baie cu cada, frigider, TV, aer conditionat, parcare proprie, restaurant bar de zi (16 locuri, lifturi, spalatorie.
Copiii cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de reduceri. Copiii cu varsta mai mare de 12 ani platesc serviciile integral.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: