Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL INTUS

Vatra Dornei / Romania

 

Amplasat ideal in centrul statiunii Vatra Dornei, Hotel Intus ofera turistilor cazati aici toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de neiutat.

Hotelul Intus este unul din hotelurile de traditie din statiune, cu o baza de tratament foarte moderna si eficienta in tratarea afectiunilor aparatului cardio vascular, locomotor sau neurologic.

Informatii despre Camere Numar total camere: 145
Duble: 145
Sali de conferinta: 1
Facilitati teren sport mixt, baza tratament, SPA, baie cu cada, frigider, TV, pastrare obiecte de valoare, parcare proprie, restaurant bar de zi- 40 locuri, lift, magazin, se accepta carti de credit.


telefon.Servicii masa se acorda in unitatea restaurant propriu, categoria I, in sistem bonuri valorice.


Agrement club.
Tratament Balnear baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: bai la cada cu apa; minerala încalzita, electroterapie, hidroterapie (afuziuni, bai de plante), masaj, sala de gimnastica medicala si gimnastica aerobica, împachetari cu parafina, mofete artificiale; profil si indicatii de tratament: afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, boli asociate (respiratorii, endocrine, digestive, metabolice, de nutritie).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii coafor,frizerie.
Fitness / Wellness sala de gimnastica, masaj.


2 partii de schi omologate si o partie de schi si sanie; o partie de schi, din cele doua omologate, este dotata cu telescaun iar cealalta este dotata cu instalatii de tip teleschi si baby schi.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Servicii
Stop sales

 
H. Intus**  Pachet Am obosit ... ma refac Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 feb - 31 Mai / 15 Sep - 15 Dec
Loc in camera dubla 693
Servicii incluse: 6 nopti cazare si masa, 5 proceduri de tratament constand in bai de plante. La sosirea in statiune turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada de asigurat (adeverinta de salariat sau cupon de pensie).  
H. Intus ** Odihna 2013 Preturi in Lei / zi / persoana
Tip camera 10 Ian - 15 Dec
Dubla 126.50
Servicii incluse: cazare, masa fisa cont ( 50 lei / zi / persoana).
H. Intus ** Tratament 2013 Preturi in Lei / zi / persoana
Tip camera 10 Ian - 15 Dec
Dubla 143.75
Servicii incluse: cazare, masa fisa cont (50.00 lei / zi / persoana) si tratament (2 proceduri). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: