Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL HELIOS

Ocna Sibiului / Romania

 

Confortul, dotarile si serviciile oferite de Hotelul Helios vor face ca perioada petrecuta aici sa fie una de relaxare, contribuind din plin la succesul vizitei dumnevoastra.

In prezent Complexul Balnear Ocna Sibiului este refacut in intregime, in urma unui proces intens de restaurare ce a urmat indeaproape linia arhitectonica originala a arhitectilor vienezi (doar pavilioul central a fost demolat din cauza starii avansate de degradare in care ajunsese nemaiputand fi astfel restaurat).

Alte Informatii telefonice, spalatorie, parcare si acces internet, toate contra cost.
Fitness / Wellness saune, baie turceasca, jacuzzi.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Sibiu, orasul medieval, Muzeul Brukenthal; Sighisoara- singura cetate medievala locuita.
Facilitati sala fitness, teren tenis, baza tratament, SPA, piscina acoperita, piscina in aer liber, uscator de par, baie cu cada, minibar, TV, loc de joaca pentru copii, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant un bar cu ring de dans.


fara balcon.Servicii masa se asigura in restaurantul propriu (Salonul Romanesc / Italian / Chinezesc), categoria 3 stele, in sistem "a la carte'.


Agrement beach-voley, badminton, salon biliard.
Tratament Balnear Tratamentele sunt asigurate prin proceduri efectuate in compartimente de: balneoterapie, hidroterapie, termoterapie (tratament cu namol si parafina), terapie contrastanta (sauna), pneumoterapie (aerosoli si pulverizatii), mecanoterapie, electroterapie, kinetoterapie. Baza de tratament, va fi inchisa pana in data de 1 martie.


In acest interval va functiona piscina cu apa dulce si cabinele de masaj.


Pentru grupuri se poate deschide si restul bazei de agrement (jacuzzi, sauna).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Informatii despre Camere Numar total camere: 52
Duble: 47 - dintre care 39 camere cu doua paturi si 8 camere cu pat dublu.
Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living cu canapea neextensibila si dormitor.
Sali de conferinta: 3 - Sala Transilvania- 110 locuri, Sala de Consiliu- 16 locuri, Sala Sibiu- 50 locuri, Sala Brancoveanu- 24 locuri.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii