Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL HEBE - INCHIS PANA LA 17.04.2013

Sângeorz Băi / Romania

 

La  Hotelul HEBE, 'izvor de sanatate', veti fi intampinati de oameni primitori, bucurosi sa va aiba ca oaspeti. Hotelul Hebe grupeaza in aceeasi locatie peisajul mirific, climatul relaxant, cazarea, masa si tratamentul.

Alte Informatii

Fitness / Wellness cabinet de acupunctura, sauna, sala gimnastica medicala.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in statiunea Sangeorz Bai.
Obiective turistice: Casa memoriala G. Cosbuc, Casa memoriala L. Rebreanu, Ruinele Cetatii Rodna, excursii in Muntii Rodnei, Muzeul de arta populara Nasaud.
Informatii despre Camere Numar total camere: 220
Duble: 215
Apartamente: 5 - apartamentul dispune de doua dormitoare.
Sali de conferinta: 2 - cu o capacitate de 50 si 130 de locuri.
Facilitati sala fitness, baza tratament, baie cu dus, minibar, TV, parcare proprie, restaurant bar de zi, agentie de turism, lift. telefon.
(in camera cu 2 adulti):


Se acorda gratuitate la cazare pentru copii pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Hebe (Clasic sau Dietetic), categoria 2 stele in sistem fisa cont / portie.
Tratament Balnear afectiuni ale tubului digestiv, hepatobiliare, boli de nutritie si metabolism, afectiuni reumatice cronice, vasculare periferice, anemie secundara feripriva, alergii, nevroze estetice.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii