Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL DOBRU

Slănic Moldova / Romania

 

Hotelul DOBRU impresioneaza prin monumentalitatea sa fiind construit pe o panta abrupta a muntelui. Hotelul este construit “in scari” avand o conformatie unica ce ofera o vedere de exceptie asupra fatadei chiar din interior. Zugravit in culori calde, cu o geometrie atent proiectata, Hotelul Dobru se integreaza armonios peisajului montan oferind intimitate datorita amplasamentului retras si ferit de privirile indiscrete.

Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in statiunea Slanic Moldova, vis-a-vis de Casino, pe drumul ce merge spre izvoare.
Obiective turistice: Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, usor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale.Parcul statiunii, drumetii la Cheile “300 de scari”, Popasul “Cascada”, pastravarie, Valea Slanicului, Muntele “Pufu” si Muntele “Corbu”, Manastirea Runcu (1457), Onesti - Biserica Adormirii Maicii Domnului (1493), Comanesti - Palatul Ghica (1790), Tescani - Muzeul George Enescu.
Tratament Balnear Dotari cu aparatura medicala de ultima ora, tratamente si proceduri medicale diverse, ionizari, unde scurte, ultrasunete, curenti diadinamici, ultraviolete, magnetodiaflux solux, aplicatii de parafina, aerosoli.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii room-service, spalatorie.
Agrement biliard.
Informatii despre Camere Numar total camere: 43
Duble: 43
Sali de conferinta: 1 - Sala dispune de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie. Capacitate 30-40 de locuri.
Facilitati sala fitness, baza tratament, balcon, baie cu dus, minibar, frigider, TV, pastrare obiecte de valoare, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant bar, camera de bagaje, lift, magazin, agentie de turism. cablu TV, telefon.
Fitness / Wellness contra cost: sauna, jacuzzi, masaje.
Servicii masa se acorda in restaurantul propriu. Restaurantul hotelului Dobru imbina placut stilul rustic cu cel vanatoresc oferind o panorama deosebita asupra cadrului natural in care se afla situat.


De la meniuri traditionale la preparate pe baza de vanat, bucataria va satisface cele mai rafinate preferinte culinare.


Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: