Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL CRISANA

Băile Felix / Romania

 

In lunile decembrie si ianuarie piscina va functioana doar sambata si duminica.

Hotelul CRISANA
este situat la intrarea dinspre Oradea in statiunea Baile Felix intr-o zona impadurita cu fag si stejar oferind astfel un cadru potrivit pentru odihna si relaxare.

Informatii despre Camere Numar total camere: 112
Single: 2
Duble: 107 - cu 2 paturi sau pat matrimonial.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din dormitor si living cu canapea extensibila.
Sali de conferinta: 1 - o sala - 90 locuri si diferite spatii care pot fi puse la dispozitie pentru organizarea de cocktail-uri, expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri si diverse mese festive.
Facilitati sala fitness, baza tratament, piscina in aer liber, balcon, baie cu cada, TV, parcare proprie, restaurant. telefon international.
Servicii masa se acorda in restaurantul Crisana, categoria I, micul dejun sub forma de variante de meniu, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.
Tratament Balnear tratament pentru boli reumatismale, acute si cronice, inflamatorii si degenerative, in boli neurologice, periferice si sechele dupa accidente vasculare cerebrale (hemiplegii), tratament in afectiuni post-traumatice (entorse, luxatii, fracturi) si in reumatismul tesutului moale.


Sectii de tratament: electroterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie si crenoterapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii inchiriere de autocare si microbuse pentru excursii in imprejurimi precum si a unei sali de sport aflata la o distanta de 1 km de hotel.
Fitness / Wellness masa de ping-pong.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat la intrarea in statiune dinspre Oradea.
Obiective turistice: Muzeul Tarii Crisurilor - Palatul Baroc, Cetatea Oradei, Gradina Zoologica, Pasajul Vulturul Negru, Sirul Canonicilor, Basilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Lacul cu Nuferi din Baile 1 Mai, Popasul Pescaresc Cefa, Pestera Ursilor, Muzeul Fluturi din Chiscau, Pestera Meziad, Stana de Vale, Padis.
Servicii
Stop sales

Hotel Crisana ** Pachet 2 nopti 2013 Preturi in lei / pachet / persoana
Tip camera  03 Ian - 23 Iun / 16 Sep - 23 Dec 24 Iun - 15 Sep
Loc in camera DUBLA  107.52 116.48
Single  156.80 179.20
Pat suplimentar  69.44 76.16
Servicii incluse: cazare cu mic dejun. Accesul la piscina este gratuit.
Hotel Crisana ** Minim 3 nopti 2013 Preturi in lei / zi / persoana
Tip camera 03 Ian - 23 Iun / 16 Sep - 23 Dec 24 Iun - 15 Sep
Loc in camera DUBLA  92.96 97.44
Single  117.60 128.80
Pat suplimentar  73.92 77.28
Servicii incluse: cazare cu masa (mic dejun inclus si bonuri valorice de 35.00 lei / zi / persoana). Optional tratament (3 proceduri/zi) - 16.80 lei/zi/persoana. Accesul la piscina este inclus in pret. Calitatea de asigurat se dovedeste prin adeverinta de la locul de munca vizata de Casa de Asigurari de Sanatate sau pentru pensionari-cupon de pensie. Turistii asigurati care au inclus in pachetul de servicii si tratament vor avea asupra lor Bilet de Trimitere de la medicul de familie cu numarul de contract CAS.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: