Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL COVASNA - INCHIS MOMENTAN

Covasna / Romania

 

Hotelul COVASNA este format din 2 corpuri: corp A, nerenovat (camere single, camere duble) si corp B, renovat (camere single, camere duble, apartament).

Informatii despre Camere Numar total camere: 115
Single: 16
Duble: 96
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 1
Facilitati balcon, baie cu cada, frigider, TV, internet, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant spatiu bagaje turisti, incalzire centrala, 2 ascensoare, centrala telefonica digitala cu acces local, interurban, international.


telefon.(in camera cu 2 adulti):


•copiii intre 0 si 12 ani au gratuitate la cazare (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar)
Tratament Balnear baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii spalat – calcat lenjerie, telefon, fax, internet, cosmetica, frizerie, coafura, xerox, room service (contra cost), parcare,asistenta medicala de urgenta, primire si distribuire corespondenta, transport bagaje (incluse in tarif).Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 3 km de gara.
Obiective turistice: Cetatea Zanelor, atestand prezenta dacilor si romanilor in zona; Planul Inclinat (instalatie ingenioasa, construita înainte de 1899 care asigura transportul materialelor fara se folosi un motor).
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Covasna, in sistem fisa cont.


Servicii
Stop sales

 Hotel Covasna ** Sejur minim 4 nopti cu demipensiune Preturi in le / zi / persoana
Perioada Loc in camera dubla Camera single
03 Ian - 30 Apr 2013 / 16 Sep - 27 Dec 96.19  129.48
01 Mai - 15 Sep 2013 / 28 Dec 2013 - 02 Ian 2014 118.38 170.18
Servicii incluse: cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun - 12 lei/zi/persoana; supliment demipensiune 27 lei / zi / persoana). Pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar. Taxa de statiune care reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare se achita la receptia hotelului, taxa locala de 1 leu/persoana/zi, se achita separat la receptia hotelului. Masa se serveste in sistem fisa cont.
Hotel Covasna ** Sejur minim 4 nopti cu demipensiune si tratament Preturi in le / zi / persoana
Perioada Loc in camera dubla Camera single
03 Ian - 30 Apr 2013 / 16 Sep - 27 Dec 122.08  155.38
01 Mai - 15 Sep 2013 / 28 Dec 2013 - 02 Ian 2014 144.28 196.08
Servicii incluse: cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun - 12 lei/zi/persoana; supliment demipensiune 27 lei / zi / persoana) si tratament ( 1 consultatie medicala initiala, 1 consultatie medicala finala, 2 proceduri de tratament / zi / persoana). Pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar. Taxa de statiune care reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare se achita la receptia hotelului, taxa locala de 1 leu/persoana/zi, se achita separat la receptia hotelului. Masa se serveste in sistem fisa cont. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: