Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL COROANA MOLDOVEI

Slănic Moldova / Romania

 

Decorarea hotelului a fost facuta de arhitecti si designeri specialisti in restaurarea si decorarea castelelor, astfel incat, trecandu-i pragul te intorci in timp si simti parfumul epocii de altadata.

Fitness / Wellness sauna, jacuzzi.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, foarte aproape de izvoare.
Obiective turistice: Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, usor sulfuroase, clorurate, sodice, hipotonice si oligominerale.Valea Slanicului, Comanesti - Palatul Ghica, Parcul statiunii, Cheile "300 de scari".
Servicii masa se acorda in Salonul -restaurant care se afla la etajul 4 al hotelului.
Tratament Balnear Tratamentul extern cu ape minerale ajuta la tratarea bolilor reumatice, cardiovasculare si respiratorii precum si multe alte boli.

Pentru turistii care doresc tratament la Sanatoriul Balnear din Slanic Moldova , va facem cunoscute documentele obligatorii pentru fiecare persoana care va beneficia de proceduri :bilet de trimitere de la medicul de familie cu mentiunea catre “BALNEOFIZIOTERAPIE” , fara a specifica locatia; adeverinta de salariat cu mentiunea ca plateste CAS-ul vizata de Casa de Asigurari de Sanatate sau cupon de pensie; biletul de trimitere sa nu depaseasca 30 de zile calendaristice si sa se incadreze in 10 zile lucratoare in luna in curs.

Documente suplimentare ce trebuiesc prezentate : buletin de identitate, carnet de asigurat , de la Casa de Asigurari, certificate de nastere pentru copii (copie xerox); adeverinta de elev.


Informatii despre Camere Numar total camere: 17
Single: 2
Duble: 12 - cu pat matrimonial.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor cu pat matrimonial, 2 bai
Facilitati internet, baie cu dus, minibar, TV, internet, restaurant bistro, mobilierul din camere este frantuzesc, de culoare alba, pictat cu trandafiri, in alte cateva camere are influenta asiatica, hotelul este prevazut cu incalzire centrala .


Primavara, vara si toamna puteti sa savurati o bautura reconfortanta si un moment de liniste in mijlocul naturii, pe terasa sapata in munte, din spatele hotelului..
(in camera cu 2 adulti):


Copiii intre 0-14 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun, peste 14 ani achita mic dejun integral, patul suplimentar este 50% dintr-un loc de cazare.
Alte Informatii Incluse in tarif: acces teren sport mixt, acces masa de tennis, sauna, piscina acoperita ( iunie - septembrie), acces parcare.

Contra cost: organizare drumetii montane cu ghid in masivul Ceahlau, organizare partide de pescuit si vanatoare, plimbari cu vaporasul pe lacul Izvorul Muntelui, foc de tabara cu gratar sau protap, plimbari cu sania ( in sezon), sauna, servicii de secretariat ( imprimanta, fax, copiator, internet).
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: