Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Hotel CENTRAL

Călimăneşti - Căciulata / Romania

Hotelul Central Calimanesti Caciulata este construit intre anii 1907-1911, in stil baroc.

Alte Informatii spalatorie, curatatorie.
Fitness / Wellness .
Informatii Despre Zona Localizare:  
Obiective turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Românesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din tara Româneasca Manastirea Ostrov, ctitorita; in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela
Tratament Balnear baza de tratament proprie, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Central, categoria a II-a, in sistem fisa cont.


Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Informatii despre Camere Numar total camere: 145
Single: 40
Duble: 105
Sali de conferinta: 1
Facilitati baza tratament, piscina acoperita, baie cu dus, frigider, TV, pastrare obiecte de valoare, animalele de companie acceptate, parcare proprie, restaurant lift, cabinet medical, bar de zi, terasa, biblioteca, acceptarea de carti de credit.


.
(in camera cu 2 adulti):


Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.
Servicii
Stop sales

Hotel Central *** Tarife 2013Preturi in lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 31 Mai / 01 Oct - 25 Dec 01 Iun - 30 Sep
loc in camera dubla  sejur 2-5 nopti  115.00   126.50
 loc in camera dubla sejur minim 6 nopti 111.55   123.05
Servicii incluse: cazare si masa. La sosire turistii vor achita taxa hoteliera (1% din valoarea unei nopti  de cazare). Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri. Optional tratament (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) - 28.75 lei/zi/persoana in perioada 05.01-31.05 si 01.10-25.12 si 33.35 lei/zi/persoana in perioada 01.06-30.09. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta. Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: