Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL CACIULATA

Călimăneşti - Căciulata / Romania

 

Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele.

Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat.
 

Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria I, in sistem fisa cont.


Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.
Agrement biliard.
Tratament Balnear baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice di de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Alte Informatii spalatorie, curatatorie.
Fitness / Wellness masaj, tenis de masa, teren de sport.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Obiective turistice: Manstirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Româneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
Informatii despre Camere Numar total camere: 206
Duble: 200 - dintre care 170 camere cu doua paturi si 30 camere cu pat dublu.
Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 4 - Sala 1- 15 locuri, Sala 2- 20 locuri, Sala 3- 30 locuri, Sala 4- 140 locuri.
Facilitati discoteca, sala fitness, baza tratament, baie cu dus, minibar, TV, pastrare obiecte de valoare, acces persoane cu dizabilitati, parcare proprie, restaurant lift, salon cosmetica, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, schimb valutar (Agentia BCR, la intrarea in hotel). telefon.(in camera cu 2 adulti):


Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.
Servicii
Stop sales

 
Hotel Caciulata *** Tarife 2013Preturi in lei / zi / persoana
Perioada 05 Ian - 31 Mai / 01 Oct - 25 Dec 01 Iun - 30 Sep
loc in camera dubla  sejur 2-5 nopti  115.00   126.50
 loc in camera dubla sejur minim 6 nopti 111.55   123.05
Servicii incluse: cazare si masa. La sosire turistii vor achita taxa hoteliera (1% din valoarea unei nopti  de cazare). Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri. Optional tratament (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) - 28.75 lei/zi/persoana in perioada 05.01-31.05 si 01.10-25.12 si 33.35 lei/zi/persoana in perioada 01.06-30.09. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta. Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: