Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

HOTEL BELVEDERE

Predeal / Romania

 

Construit in anul 1974, Hotelul BELVEDERE a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp.

Informatii despre Camere Numar total camere: 135
Single: 5
Duble: 116 - dintre care 42 camere duble cu doua paturi si 74 camere matrimoniale.
Apartamente: 10 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Triple: 4
Sali de conferinta: 7 - sala multifunctionala- 130 locuri, sala de conferinte- 70 locuri, 5 sali de tratative- 18 locuri.
Servicii masa se acorda in restaurantul hotelului care va invita sa gustati din specialitatile casei si preparatele traditionale romanesti, mancaruri pline de savoare si sanatate, intr-un ambient cald, cu oameni zambitori si servire ireprosabila.
Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat pe varful Cioplea, la altitudinea de 1110 m.
Obiective turistice: Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.
Fitness / Wellness baie romana, hammam, jacuzzi, sauna, masaj.
Facilitati sala fitness, internet, minibar, TV, internet, parcare proprie, restaurant braserie- 80 locuri, terasa. baie proprie, telefon.(in camera cu 2 adulti):


Copiii cu varsta cupinsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parinii, 7-13 ani gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii si achita contravaloarea micului dejun, intre 13-18 ani achita contravaloarea micului dejun si a patului suplimentar.
Alte Informatii excursii montane, monitor de schii, ghid turistic, inchiriere ATV, foc de tabara.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: