Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Hotel ARENA

Targu Mures / Romania

 

Complexul hotelier Arena este o investitie complet noua care a beneficiat de ideile inovative ale unui arhitect tanar, crescand semnificativ gama serviciilor oferite de hotelurile business din zona Targu-Mures.
Cele patru stele ale hotelului reflecta cele patru caracteristici de baza ale Complexului Hotelier Arena si anume: atmosfera placuta, linistita si exclusivista care te intampina de la receptie, puterea detaliului si calitatea dotarii fiecarei camere, calitatea personalului calificat care este la dispozitia oaspetilor 24 de ore din 24.
A patra stea este cea care il deosebeÅŸte de celelalte hoteluri din zona Targu-Mures si este marcata de restaurantul din incinta, al carui meniu unic te poarta intr-o calatorie printre delicioasele arome ale bucatariei internationale.

Informatii Despre Zona Localizare: Hotelul este situat aproape de centrul orasului, in zona bazelor sportive (vis-a-vis de noul patinoar si Sala Polivalenta).
Alte Informatii secretariat pt clientii hotelului, depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, comenzi taximetrie, transportul bagajelor la intrarea si iesirea clientilor din hotel.
Fitness / Wellness sala de masaj, sauna uscata (gratuit: 30 minute/ zi).
Facilitati sala fitness, teren tenis, uscator de par, internet, baie cu dus, seif, minibar, TV, aer conditionat, internet, parcare proprie, restaurant business corner, bar de zi, terasa. pat matrimonial, telefon, acces cu card, halat de baie, produse cosmetice, senzor de fum.
Informatii despre Camere Numar total camere: 32
Duble: 30 - din care 5 camere cu 2 paturi
Apartamente: 2
Sali de conferinta: 1 - Sala are o capacitate de 70-75 locuri, 72 mp, cu sonorizare, video proiector, creion laser, internet wireless, ecran electric pt prezentari.
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
 
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat: