Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Grup Organizat: 8% discount la Early BookingCapitalele Baltice

Dragii nostri, azi vrem sa va propunem o noua croaziera de grup organizat cu zbor inclus, intr-o destinatie foarte apreciata si cautata de turistii insetati de istorie, cultura si nu numai.

Capitalele Baltice - despre ele vrem sa iti vorbim. O croaziera in aceste locuri este ceva deosebit. Vei naviga la bordul vasului MSC Meraviglia si vei vizita Copenhaga - unde vei descoperi unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii din Europa; Helsinki - unde poti vizita monumentul Sibelius, monument inchinat renumitului compozitor finlandez, care se afla intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Finlanda - Parcul Sibelius; Sankt Petersburg - unde poti vizita Biserica Mantuitorului sau Catedrala Sangelui Varsat, care face referire la sangele tarului Alexandru al II-lea, care a fost asasinat in acel loc; Tallinn - unde poti descoperi frumosul oras din povestile pentru copii.
 
Iti garantam ca fiecare destinatie pe care o vei vizita in aceasta croaziera, te va impresiona si vei descoperi o alta frumusete arhitecturala, o alta cultura, pentru ca Europa de Nord si Tarile Baltice in special, sunt diferite de restul tarilor din Europa, sunt parca, mai incarcate de minunatii arhitecturale si de cultura.

Tariful 
early booking incepe de la 1199 €/persoana in cabina dubla si include un discount de 8% fata de tariful standard. Oferta speciala este valabila pana in 20 noiembrie 2018.
Grabeste-te sa rezervi!
Vezi oferta!
 
Stiai ca...

 1. Parcul Tivoli din Copenhaga este al doilea cel mai vechi parc de distractii din lume si ca reprezinta un adevarat deliciu atat pentru copii cat si pentru adulti?
 2. Finlanda este patria heavy-metal-ului - fara discutii?
 3. Sankt Petersburg a fost intemeiat de imparatul Petru cel Mare acum 300 de ani si ca este denumit si "Venetia Nordului"? Denumirea aceasta este datorata faptului ca orasul este asezat in delta fluviului Neva si se intinde pe mai mult de 40 de insule, impartite, la randul lor, de mici rauri si canale in circa 100 de insulite. 
 4. Tallinn este orasul care a expus public primul brad de Craciun acum 577 de ani, in 1441?
C O P E N H A G A
 
Helsinki este un oras splendid cu un cadru natural de-a dreptul infloritor, mai ales in timpul verii. Este inconjurat de mare si de un arhipelag foarte vast, iar obiectivele turistice de aici sunt variate si pot fi impartite in: lacase de cult si o varietate de muzee. Pe langa acestea, Helsinki are numeroase zone unde poti petrece momente de neuitat. 
 
 
S A N K T    P E T E R S B U R G
 
Capitala Estoniei, Tallinn - este un oras foarte frumos, un oras care imbina modernul cu trecutul. Centrul istoric al orasului inca mai pastreaza intact farmecul splendidului oras hanseatic de odinioara. La cativa metri mai incolo descoperi centrele de business ale Tallinn-ului cu turnuri moderne si hoteluri luxoase, cartiere noi si centre comerciale vaste.
Copenhaga este absolut fascinanta. Aici ai ce vizita si experimenta. Cladirile moderne si minimaliste au o arhitectura specifica ce iti amintesc ca esti in Scandinavia. Canale, barci, castele, parcuri de distractii vechi, zone verzi, multa relaxare, sunt cateva lucruri cu care se poate mandri Copenhaga. Oamenii sunt foarte ralaxati, iar stilul lor de viata te va surprinde intr-un mod placut. 
 
H E L S I N K I
 
Sankt Petersburg este cel mai cosmopolit si occidental oras din Rusia, si asta ar trebui sa fie suficient sa-ti doresti sa-l vizitezi. Este o atractie turistica de top, fiind al doilea cel mai mare oras al tarii, dupa Moscova. Atractia primordiala din Sankt Petersburg este muzeul Hermitage, o cladire masiva ce adaposteste peste 3 milioane de piese de muzeu create de artisti de pe intreg Globul. 
 
T A L L I N N 

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii