Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

Despre noi

Micomis este locul care iti poate indeplini dorintele legate de vacanta ta!

Pentru noi esti mai mult decat un client- esti acea persoana pe care ne propunem sa o ajutam sa vada lumea asa cum isi doreste. Noi stim ca fiecare viseaza la o experienta deosebita pe durata vacantei, de aceea ne adaptam fiecarei cerinte a clientului pentru a crea o vacanta speciala. Daca doriti sa faceti sau sa vedeti ceva anume, vom face tot posibilul ca aceasta experienta sa faca parte din itinerariul pe care Dumneavoastra vi-l doriti. Trebuie doar sa luati legatura cu un agent de turism pentru a face ca lucrurile sa se intample. Echipa Micomis este mereu informata despre atractiile si hotelurile pe care vi le propune, prin prospectiile pe care le face in acele locuri.

Pentru ca va oferim vacante si bilete de calatorie de peste 15 ani, nu este de mirare ca ne-am diferentiat de-a lungul timpului , ca una dintre cele mai prompte si sigure agentii de turism de pe piata romaneasca de specialitate. Dupa cum veti vedea, portofoliul nostru cuprinde o gama larga de optiuni de calatorie in intreaga lume. Avand in vedere ca lucram cu furnizori (unitati de cazare, companii aeriene si companii de asigurare) care corespund exigentelor noastre si cu care avem parteneriate indelungate, puteti fi sigur ca vacanta Dumneavoastra va fi una exceptionala.

Dorim sa ne asiguram ca veti beneficia de cele mai bune preturi, atat pentru biletele de avion cat si pentru vacanta dorita. Spre deosebire de unele agentii de turism, noi suntem protejati de polita de insolvabilitate sau faliment si asigurarea IATA. Si pentru ca noi suntem protejati, inseamna ca si Dumneavoastra sunteti protejati.