Transport:      
Tara
Statiune  
Stele
Nopti Checkin
Adulti: Copii:
 
Ai nevoie de idei?
sageata DECADA BALNEARA  

COMPLEX BALNEAR EXPRO

Bazna / Romania

Ambianta Hotelului COMPLEX BALNEAR EXPRO din Bazna este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, oferta fiind diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement.

Fitness / Wellness teren baschet, teren volei.
Informatii Despre Zona Localizare: Complexul Balnear Expro se afla in Bazna pe dealul Chiciura, la 600 m altitudine, in partea de nord-est a statiunii.
Obiective turistice: Biserica Evanghelica; Sf. Margareta (Medias); Biserica Evanghelica Bazna (500 ani de existenta).
Alte Informatii room-service, vanzarea de ilustrate, ziare, articole de stricta necesitate, inchirieri jocuri distractive, comisioner, spalat-calcat lenjerie, pastrarea obiectelor de valoare, servicii de xerox si fax, inchiriere echipament sportiv.
Servicii masa se acorda in unitatea restaurant Expro, in sistem fisa cont.


Agrement posibilitatea organizarii unor excursii in zona.
Tratament Balnear baza de tratament cuprinde cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice. Se asigura tratamentul bolilor reumatice, ginecologice, stari postoperatorii, terapii naturiste, fizioterapie, ORL, aromoterapie, homeoterapie, refloxoterapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Informatii despre Camere Numar total camere: 31
Single: 6
Duble: 18
Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Sali de conferinta: 1 - o sala conferinte cu capacitate de 70 locuri, dotata cu: video-proiector, retro-proiector, ecran de proiectie, sonorizare, internet, flip chart.
Facilitati sala fitness, teren tenis, baza tratament, piscina acoperita, piscina in aer liber, baie cu cada, minibar, TV, pastrare obiecte de valoare, restaurant terasa. radio, telefon.
(in camera cu 2 adulti):


- Copiii peste 7 ani achita pat suplimentar (include numai cazare).
Servicii
Stop sales

Cerere oferta - Cel mai bun pret

*Nume
*Email
*Telefon
Comentarii
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii